diumenge, 31 de maig del 2009

LA CLOENDA, RESUM D'UN TREBALL EN EQUIP

Amb la presència del Director Patricio Garcia, la Vice-directora Araceli Garasa, del professorat del cicle i d'altres presents com els empresaris invitats, i alumnes del cicle de comerç, es va donar inici a l'acte de la cloenda de les jornades de portes obertes del Cicle de Comerç.
Primerament la professora Azucena Artola, va fer una beu exposició del que s'ha volgut fer en aquesta simulació de la Galeria Comercial. Després es va donar la paraula a cada una de les responsables de cada equip per a fer fer saber als presents el motiu d'elegir aquesta activitat i el treball que han fet al voltant de tot el curs.
El Sr. Patricio Garcia va donar les gràcies a les persones assitents i als empresaris que han col·laborat amb el centre tot permetent que els nostres alumnes del cicle de comerç realitzen les F.C.T. (Formació en Centre de Treball) en les seues empreses, com també als empresaris que han deixat els articles exposats.
Ha felicitat a totes les persones que han fet possible que aquesta Galeria Comercial, siga una realitat, recordant als alumnes del PQPI que també hi han participat.
Tot seguit es va fer lliurament d'unes plaques als empresaris, tot agraint la seua col·laboració. En finalitzar els parlaments es va servir un petit convit per agrair l'assistència a totes les persones presents en l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada