dijous, 17 de desembre del 2009

ANEM DE PAKING EN REME

El dia de hui, l’hem tingut un poquet mogudet. A vingut Reme Mallol, una vertadera professional del sector del comerç a la Vall d'Uixó, és una especialista en el tema del pàking, fent verdaderes meravelles.

Ja el curs passat vàrem comprar tot el necessari per fer aquesta activitat, segons el seus consells, alguns articles i utensilis els comprarem a la Vall i altres va ser ella que els va comprar per nosaltres a València.

Han assistit els cursos de Comerç, el Mitjà i el Superior, per això d'aprofitar el recursos al màxim.

Con ja tenim acostumats al nostres alumnes durant l’activitat acadèmica solem invitar a professionals del sector per aprofundir el coneixements adquirits, i en aquest dia correspon el tema del pàking, com a tècnica venedora i diferenciadora de la competència.

S’ha iniciat la classe amb la presentació de Reme explicant-los als alumnes la seua trajectòria professional, i sense més dilació ha iniciat la seua activitat, donant-los a conéixer les diferents tècniques i la utilització de les ferramentes de treball exposades en la taula, per portar a terme aquesta activitat.

Teníem tota classe d’utensilis, com els soldadors, estisores amb talls diferent, el celo, i papers de diferents grandària i colors, llistes i cordells, i articles de decoració.

Estàvem expectants de veure amb quina facilitat que manegava les mans per replegar el paper o com fer un llaç del sistema tradicional o més modern.

Després de fer una parell de regals i explicar-los un poc com funcionava tot, sempre incidint que sobretot han de tindre molta imaginació.

Els nostres alumnes varen iniciar el seu peculiar empaquetament, en el taller que vàrem fer a continuació. Pareixia que a algú el paper li pegaria, perquè no s’aclaria i supose que potser a algú, el dit s’haurà lligat amb una ligasa de les fetes.

Però tot és normal, els paquets anaven fent-se i la satisfacció del nostres alumnes es veia en les seues cares.

Crec que ha sigut un experiència bona per els nostres alumnes, esperem se siga profitós per a ells el dia de demà quan s'hagen d’enfrontar a la crua realitat quan estiguen desenvolupant el seu treball en qualsevol empresa.

I tant de bo, alguna persona els diga, xa xiquet/a, quin paquet més bonic m’has fet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada