diumenge, 25 de març del 2012

ACTES D'AQUESTA SETMANA A LA VALL D'UIXÓ (26/3 AL 1/04)

La Vall d'Uixó, 25 de març de 2012.
Demà dilluns 26 de març a les 18 hores, la Coordinadora de l'Ensenyament Públic de la Vall d'Uixó, ha convocat una manifestació en defensa dels serveis públics i, en especial de l'educació que eixirà del CEIP Rosario Pérez al Barri del Carbonaire fins anar a la Plaça del Centre. A l'eixida de la manifestació es llegirà un manifest per part de la comunitat educativa del CEIP Rosario Pérez on es denunciarà l'oblit de molts anys que ha tingut este col·legi respecte a la necessitat d'adequar i dignificar les seues instal·lacions ja molt deteriorades.
Després, la manifestació baixarà cap al centre on es llegirà un altre manifest elaborat pels membres de la coordinadora on defensarem el paper que ha de tindre l'educació per assolir un futur millor per als nostres alumnes i per a les nostres filles i fills. Posteriorment, representants de la Coordinadora, pujaran al plenari municipal per entregar als representants municipals el manifest i sol·licitar-los el seu recolzament per a una educació pública de qualitat.
Al mateix temps, volem manifestar la crida que fem a totes les treballadores i treballadors a sumar-se a la vaga general del dijuous 29 de març amb la finalitat d'aturar la reforma laboral i demanar el diàleg social amb els sindicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada