dimarts, 10 de març del 2009

PROPÒSIT DE BONES INTENCIONS

En aquest bloc es pretén crear un lloc d'opinió, tant per apendre com per a exposar els diferents punt de vista, tècniques que podem emprar en el comerç, en totes les seues vessants: merxandising, distribució, linials, publicitat, escaparatisme, emmagatzemage, pomocions... i quantes opinions o idees se'ns vagen acudint.

Un col·lectiu bastant nombrós, tan professionalment com docent, ja que tots pretenem el mateix: estar ben formats, per donar a conéixer als nostres clients, actuals o futurs, els nostres servei i/o productes que podrem oferir-los, i per tant, el comerciant, vendre més.


No és fàcil, ni tampoc molt difícil. Hem de saber com fer realitat les nostres inquietuts i que el client també es beneficie.

Al final tots guanyem, i en aquests moments delicats, ara més que mai tindrem l'obligació d'adquirir una bona formació i mantenir una ment clara, per totes les possibles decisions que hàgem de pendre,
ja que els errors o els mals plantejament sempre ens costen preocupacions, maldecaps i diners.
Aquest bloc serà el que voldrem que siga, però hi ha una cosa ben clara, no entrarem en opinions ofensives ni despectives a ningú (persona o entitat)

1 comentari:

  1. Bona nit, Monocle. Espere veure el món cada dia a través del teu vidre.

    Benvingut al món.

    ResponElimina