dijous, 2 de febrer del 2012

HUI DIMECRES NOVA MANIFESTACIÓ A L'AJUNTAMENT DE LA VALL, MANIFEST





No han sigut tots el que deuriem de ser, però ahi estavem


MANIFEST QUE HEM LLEGIT EN LA CONCENTRACIÓ D'AVUI.


PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DIGNE i DE QUALITAT

PROU RETALLADES!!!

Des de l’Ensenyament Públic de La Vall, volem denunciar les retallades i les mesures proposades pel govern valencià contra l’escola publica i contra els seus treballadors, recollides al Decret-Llei 2.012 de 5 de gener del Consell, de mesures urgents per a la reducció del dèficit a la Comunitat Valenciana.

Davant d’aquesta situació, es més necessari que mai protestar energicament i de forma unànim contra aquest decret. Demanem la seua retirada al govern valencià.

Per això ens hem reunit aci, al plaça del Centre, en front de l’Ajuntament totes les escoles de primària, els tres centres de secundària, l’EPA, l’EOI i el Conservatori de Música.

L’actual sistema educatiu que tant ens ha costat de construir, està en perill pel que fa a dotacions, recursos (beques de menjadors, bono-llibres,..) i instal·lacions (recordem que encara no s’han començat les obres del nou institut “Honori Garcia”, ni tan sols s’ha enderrocat l’antic edifici, allí encara estan en barracons i no sabem durant quants cursos més ho estaran) i els treballadors de l’ensenyament estem en conflicte amb els nostres empleadors, la Conselleria d’Educació.

Per si l’Escola pública tenia pocs problemes, ara, amb aquest Decret se’ns demana fer més amb menys recursos perquè són temps de crisi econòmica. Des de l’Ensenyament públic de La Vall som conscients de la delicada situació econòmica i de valors que estem travessant.

Però nosaltres no som els culpables d’aquesta situació; és el contrari, som víctimes de la pèssima gestió econòmica i de recursos que el Consell ha portat durant anys i anys.

No ens pertoca a nosaltres (Escola pública i treballadors) assumir eixes retallades, sinó als autèntics culpables d’aquesta situació, que durant molt de temps han estat dilapidant diners publics i malbarant els recursos de tots.

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DIGNA i DE QUALITAT !!

PEL FUTUR DELS NOTRES FILLS/ES!!!

NO A LES RETALLADES ALS SERVEIS PÚBLICS !!!

DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS AL CONSELL VALENCIÀ!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada